Ο "ΠΑΙΔΟΚΗΠΟΣ" ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (πρώην "Λυκαβητός")

Ο "ΠΑΙΔΟΚΗΠΟΣ" ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (πρώην "Λυκαβητός")
Ο "ΠΑΙΔΟΚΗΠΟΣ" ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (πρώην "Λυκαβητός")
Ο "ΠΑΙΔΟΚΗΠΟΣ" ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (πρώην "Λυκαβητός")

Έχετε σκεφτεί ποτέ έναν πολυχώρο, που θα μπορούσε να συνδυάζει το παιχνίδι με τη χαλάρωση; Ο ΠΑΙΔΟΚΗΠΟΣ, ήρθε για να συνδυάσει αρμονικά όλες τις ηλικίες και… παρέες!!!...  

Έναν χώρο, όπου οι ΜΙΚΡΟΙ μας φίλοι απολαμβάνουν τις παροχές του πιο σύγχρονου παιδότοπου της πόλης των Τρικάλων και οι ΜΕΓΑΛΟΙ μας φίλοι, θα μπορούν να απολαύσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ  με  πανοραμική θέα που θα σας κόψει την ανάσα!!!!

Πρόκειται για ένα προσεκτικά διαμορφωμένο safe spot, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης, με υψηλή αισθητική που απευθύνεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!  Ο Παιδόκηπος είναι ένας ΟΛΟΗΜΕΡΟΣ χώρος στο πιο ψηλό σημείο της πόλης για να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με την παρέα σας, επιλέγοντας γευστικά πιάτα από το μενού μας, λαχταριστά pancakes με παγωτό, εξαιρετικής ποιότητας καφέ και μεγάλη ποικιλία κρασιών και ποτών!!! 

Τα παιδιά απασχολούνται με διαδραστικά παιχνίδια, κοινωνικοποιούνται, εξερευνούν και δημιουργούν υπό την επίβλεψη έμπειρων εκπαιδευτικών, ενώ εκτονώνονται παίζοντας ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!! Η αγκαλιά του Παιδόκηπου είναι ανοιχτή για όλα τα παιδιά αφού περιέχονται παιχνίδια προδιαγραφών ΑΜΕΑ για παιδιά ηλικίας από 3 εως 14 ετών. Επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλία που "ζωντανεύουν", ζωγραφική, playstation και ο τρομερός ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ  περιμένουν τα παιδιά σας στο χώρο μας για να περάσουν ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ στιγμές!!!!

Για τα Party των μικρών μας φίλων υποσχόμαστε ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ διασκέδαση, με δυνατή μουσική, χορό, δραστηριότητες έκπληξη, face painting και παιδικά μενού εξαιρετικής ποιότητας και ποικιλίας για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, όλα προσαρμοσμένα στις διατροφικές συνήθειες των παιδιών σας!!!

Στον ΠΑΙΔΟΚΗΠΟ μας, σας υποσχόμαστε ότι μικροί και μεγάλοι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλώς να ορίσετε στον ΠΑΙΔΟΚΗΠΟ μας 

 

Αναλήψεως 15 (πρώην Λυκαβηττός)

 

Πρόσβαση ΑμεΑ, Parking

Τηλέφωνο επικοινωνίας:2431070982 e-mail : paidokipos@yahoo.com

Facebook: ΠΑΙΔΟΚΗΠΟΣ